Taxi udruženja, brojevi telefona i cene u Vrnjačkoj Banji

taxi udruzenja u vrnjackoj banji

U Vrnjačkoj Banji postoji i funkcioniše nekoliko taxi udruženja. “Profi taxi”,”Mega taxi”, “Palma taxi”. Kada pozivate taxi vozilo, isto će , gde god da se nalazite u Vrnjačkoj Banji osim u prigradskim naseljima, stići za 4 do 5 minuta ali morate imati u vidu da vas taksista neće čekati puno vremena na zakazanoj adresi.
Pojedina taxi udruženja u Vrnjačkoj Banji vam daju popust na telefonski poziv od čak 20%. Kada okrenete bilo koji od taxi službi u Vrnjačkoj Banji pitaće vas dokle idete i vi ste dužni da kažete barem deo grada ako ne tačnu adresu. U principu nema gužvi i retko kada će se desiti da vam kažu npr. da nema slobodnog vozila. Vozila su novijeg datuma tako da će vam vožnja sigurno biti udobna. Uobičajena taxi stajališta u Vrnjačkoj Banji su: glavno kod Putnika, a na lokacijama kod Pahuljice, Vrtića i hotela Fontana, uvek ćšete naći po koje slobodno vozilo.

Cene taksija u Vrnjačkoj Banji regulisane sun a nivou grada i svako udruženje je obavezno da vozi po istim cenama. U vozilu bi trebalo da cenovnik bude istaknut.
Bilo gde da idete po Vrnjačkoj Banji cena taksija vam neće biti viša od 200 dinara.
Ako npr. idete od nekog od hotela koji se nalaze u centru banje do autobuske stanice , cena vožnje će vam biti oko 100 dinara , nikako više od toga.
Broj telefona“PROFI TAXI”-ja je 036/ 6180-90
broj telefona “MEGA TAXI”-ja je 036/303-303
broj telefona “PALMA TAXI”-ja je 036/ 616-700

Svako od pomenutih taxi prevoznika radi 24 sata dnevno i svi raspolažu sa preko 15 vozila , neko više neko manje.
Svi vam nude prevoz na svim relacijama kao i dostavu paketa na kućne adrese.

Start kod svih prevoynika je 40 din.
1 kilometar 45 din.
1 sat čekanja 450 din.
Prosečna voznja u Vrnjačkoj Banji je 90 din.