Caffe Poslastičarnica Švajcarija

caffe svajcarija

Definitivno najlepšu letnju baštu u Vrnjačkoj Banji ponudiće vam Caffe Švajcarija. Nalazi se u samom centru Vrnjačke Banje I funkcioniše decenijama veoma uspešno u sklopu HTP-a Fontana. Najveće vrućine i temperature od 40 stepeni u plusu tokom leta mnogo lakše ćete podneti ukoliko sednete u baštu Švajcarije i tu se okrepite hladnom limunadom. Ono što Švajcariju izdvaja od ostalih kafića u Vrnjačkoj Banji jeste upravo ta, fenomenalna prirodna hladovina kestena koju nećete naći ni u jednom drugom kafiću ali i veoma veliki izbor kolača . Nigde nećete naći niti probati šampitu, krtempitu, rum tortu ili indijaner kao u Švajcariji. Sve ovo doprinosi tome da se tokom leta stoji I čeka mesto u Švajcariji.
svajcarija vrnjacka banja
Gosti I turisti Vrnačke Banje vole da prepodne ili popodne provedu u Švajcariji a vrnjčani nedeljno , letnje jutro bez popijene kafice u Švajcariji ne mogu ni da zamisle. Tokom zimskog perioda Švajcarija gostima nudi dve jako lepo uredjene sale , jednu za pušače I jednu za nepušače. Veliki izbor sokova, toplih napitaka i alkoholnih pića ponuda su Švajcarije. Ono po čemu je Švajcarija godinama poznata jeste najlepše žito sa šlagom koje možete pojesti u region. Cene su pristupačne. Sokovi su uglavnom 120 dinara, kolači 80 do 100 dinara dok je žito 80 dinara.
Kompletan ugodjaj i boravak na terasi tokom letnjeg perioda upotpunjava Fontana uz čiji žubor ćete zaista okrepiti sva vaša čula.

SLIKEEEEEEEEE 074

SLIKEEEEEEEEE 075
SLIKEEEEEEEEE 076

svajcarija vrnjacka banja

svajcarija vrnjacka banja