Rent a car – Iznajmljivanje vozila na duži rok

Iznajmljivanje vozila na duži rok

Rent a car Grand mobile u svojoj ponudi ima automobile za iznajmljivanje koja odgovaraju potrebama klijenata i koja su dostupna po pristupačnoj ceni, uz mnogobrojne povoljnosti. Rent a car Beograd poseduje flotu novih vozila opremljenih po najsavremenijim svetskim standardima, i spada u kompanije koje nastoje da dosegnu najviše standarde kvaliteta rent a car usluga. Sva vozila možete iznajmiti sa kompletnom opremom i visokim nivoom komfora. Pored kvaliteta, profesionalne usluge, luksuza i bezbednosti Rent a car nudi posebne pogodnosti za iznajmljivanja automobila na duži rok, kao i posebne popuste za pravna lica. Obučeni tim kompanije na raspolaganju je klijentima u svakom trenutku. Svakodnevno unapređivanje kvaliteta poslovanja i usluga imaju za cilj zadovoljstvo klijenata iznajmljenim vozilom. Iznajmite vozilo na duži rok prema Vašim potrebama i platežnim mogućnostima. Iznajmljivanje automobila na duži rok podrazumeva i manju rent a car cenu. Ovaj vid rentiranja pogodan je za kompanije koje vozila iznajmljuju za potrebe poslovanja. Pored mnogobrojnih pogodnosti ova opcija podrazumeva i najekonomičniju cenu rentiranja, a ujedno je i najjednostavnije rešenje za klijente koji imaju potrebu za najam vozila na duži period. Kompanije koje se odluče za iznajmljivanje vozila na duži rok smanjiće troškove transporta.

Rent a car

U zavisnosti od potrebe klijenata Rent a car kreiraće najoptimalniju ponudu za iznajmljivanje vozila na duži rok koja podrazumeva najpovoljniju cenu rent a car usluga u Srbiji.
Klijentima su na raspolaganju vozila svih tipova i modela. Visokokvalitetna i profesionalna usluga, nova i tehnički ispravna vozila, povoljni uslovi i cena rentiranja, u ponudi su kompanije rent a car. Prednosti iznajmljivanja automobila na duži rok za firme osim niže cene je i najisplativiji način obnove voznog parka, mogućnost izbora vozila prikladnog potrebama i broju osoba koje putuju. Veliki izbor novih i komfornih , razlicitih klasa vozila za iznajmljivanje, kompletan rent a car servis po najboljim cenama su razlozi da vozilo iznajmite u agenciji Rent a car. Lakoća i ekonomično iznajmljivanje vozila na duži rok pogodan je kako za fizička, tako i za pravna lica koja vozila iznajmljiuju za potrebe poslovanja kao i za sopstvene potrebe.