Bazen Vila Raj

vila Raj vrnjacka banja

Od pre nekoliko godina Vrnjačka Banja je dobila treći bazen na otvorenom koji se nalazi u sklopu Vile Raj i otvorenog tipa je. Bazen Vile Raj kako godine prolaze sve više je mesto za letnje rashladjenje na koje kako gosti tako i meštani Vrnjačke Banje rado odlaze. Naime u sklopu Vile Raj, koja se nalazi u istoimenom naselju Vrnjačke Banje u prekrasnom okruženju stoletnih stabala a na svega 800 metara od centra Vrnjačke Banje i u neposrednoj bliyini igrali[ta Raj ,nalaze se dva bazena jedan veći i dublji a jedan manji i plići namenjen mališanima. Vila Raj raspolaže sa 65 kreveta i jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima. Gostima Vile na raspolaganju su pomenuti bazeni ali je bazen namenjen i gostima drugih smeštajnih objekata Vrnjačke Banje kao i vrnjčanima. U okviru bazena gostima su na raspolaganju neizbežne ležaljke i suncobrani koji gostima pružaju posebnu udobnost i mogućnost opuštanja.

bazen raj vrnjacka banja

Voda u bazenu je obična i topla a ono što ga odvaja od drugih bazena u Vrnjačkoj Banji jesu dve stvari ,prvo šank koji se nalazi u bazenu a drugo,noćno kupanje. Šank se nalazi u bazenu,oko njega je sedam šank stolica na kojima možete sedeti dok vam je pola tela u bazenu i popiti piće. Noćno kupanje je ono što je svojstveno samo ovom bazenu u Vrnjačkoj Banji. Noćno kupanje je od 20 sati do ponoći i u tom periodu možete provesti romantično, letnje veče . U prvom delu sezone noćno kupanje odnosno karta za noćno kupanje iznosila je 350 dinara dok je pred kraj sezone pripadnice lepšeg pola ulaznicu za noćno kupanje nisu plaćale.Ova mogućnost svakog leta veoma je interesantna i primamljiva kako gosima tako i meštanima Vrnjačke Banje. Bazen za decu je male dubine jedva nešto malo preko pola metra tako da je za mališane i njihovu zabavu prosto idealan. Pored bazena a u sklopu Vile Raj nalazi se mini dečiji zabavni park sa toboganima,klackalicama i ljuljaškama gde deca mogu da provode svoje vreme kada nisu u vodi.

otvoreni bazen vila raj

Pored zabave za mališane na bazenu Vile Raj ima zabave i za one starije bilijar i zabavni aparati.U sklopu restorana a inače ono što je novina od ove godine, funkcioniše etno restoran odnosno restrana nacionalne kuhinje gde moežete sve domaće specijalitete. Bazen Vile Raj okružuje letnja bašta, veoma interesantna i na neki način specifična, u kojoj se takodje možete osvežiti . A kako bi vaši automobili bili bezbedni tokom vašeg boravka na bazenu obezbedjen je parking za preko 40 vozila. Bazen radi svakog dana tokom sezone za dnevno kupanje od 10 do 18 a za noćno od 20 h do ponoći . Cena ulaznice sa jednom konzumacijom je 350 dinara za odrasle i 250 za decu. Deca do tri godine ne plaćaju kartu.

bazen na otvotrenom u vrnjackoj banji