Bazen „Breza“

bazen breza vrnjacka banja

Hotel „Breza“ već nekoliko decenija jedan je od najposećenijih vrnjačkih hotela. Funkcioniše u sklopu VU „Tara“ a nalazi se na šetalištu tj. Promenadi , svega 300 metara od centra a kategorisan je sa tri zvezdice. Lokacija hotela Breza je predivna i idealna za odmor a za svoje goste Breza ima idealne sadržaje provoda i uživanja. U sklopu hotela je poluolimpijski bazen koji je, što je veoma interesantno i što ga čini posebnim, sa svih strana okružen staklom.

zatvoreni bazen breza vrnjacka banja

Na bazenu hotela Breza mogu se odmarati i rekreirati svi, kako gosti hotela tako i oni koji ne odsedaju u hotelu. Bazen hotela Breza radi svakog dana, tokom cele godine, osim ponedeljkom jer je to dan rezervisan za tehničke preglede bazena. Voda se redovno kontroliše od strane Zavoda za javno zdravlje Kraljevo ali i menja više puta tokom godine. Za goste hotela gratis je korišćenje bazena ali i sauna zatim sala za stoni tenis koja je u sklopu sportsko-rekreativnog dela hotela. Enterijer bazena je prijatan.

zatvoreni bazen breza u vrnjackoj banji

Svuda okolo su veoma udobne ležaljke koje vam pružaju mogućnost uživanja ali i mnogo zelenila što upotpunjuje ambijent i doživljaj. U slučaju velike gužve i velikog broja ljudi na bazenu prvenstvo, naravno, imaju gosti hotela. Bazen nema spasioca koji bi vocio računa o bezbednosti kupača a i zabranjeno je unošenje bilo kakvih plastičnih ili gumenih vodenih rekvizita tipa dušeci, daske za plivanje i lopte. Iz razloga što nema spasioca,neplivačima je ulaz na bazen strogo zavranjen.

najbolji bazen u vrnjackoj banji - bazen breza

U sklopu bazena nalaze se tuševi koji su na raspolaganju gostima i na kojima uvek ima tople vode.Svlačionice i kasete za odlaganje stvari takodje su sastavni deo bazena. Oni koji traže nešto više možda bi zamerili to što je na bazenu nemoguće popiti kafu ili piće jer to prosto nije dozvoljeno i nema takve mogućnosti. Što se tiče cena ulaznica za bazen one su u rasponu od 500 do 700 dinara. 700 dinara je ulaznica za bazen za odrasle, za decu od 7 do 14 godina ta cifra je 500 dinara dok je ulaz za decu do 7 godina besplatan.

najlepši bazen u v.banji

Radno vreme je svakog dana od 10 do 18 sati osim ponedeljkom a svim posetiocima bazena na usluzi je parking sa velikim brojem parking mesta. Inače bazen hotela Breza mesto je gde tokom zime treniraju sve postave Plivačko-vaterpolokluba Goč ali i mesto gde mališani, polaznici škole plivanja, uče svoje prve plivačke korake.

bazen breza