Akva Park „Woterrfull“

bazen u merkuru

Bazen u Merkuru Akva Park „WOTERRFULL“

Pored otvorenih bazena na kojima možete uživati i opuštati se tokom letnjih meseci Vrnjačka Banja u gotovo svim hotelskim objektima ima i zatvorene bazene koji su na raspolaganju gostima bazena ali i meštanima i gostima Vrnjačke Banje koji borave u privatnom smeštaju. Jedan od najpopularnijih bazena je bazen u Specijalnoj bolnici Merkur „Akva park Woterfull“. Bazen u okviru ovog akva parka je ispunjen termomineralnom lekovitom vodom koja je će uticati na vaše zdravlje i opšte psiho-fizičko stanje. Okruglog je oblika prečnika 20 metara.

bazen u merkuru u Vrnjackoj Banji

Temperatura termomineralne vode u bazenu iznosi 30 stepeni tako da i kratak boravak u njoj okrepljuje vaš um, relaksira telo i svakako vraća energiju. U sklopu bazena svi posetioci imaju mogućnost da uživaju u virpulu zatim tu su topovi za podvodnu masažu kojih je ukupno četiri ,bady džet i djakuzi u kome se možete opustiti i provesti veoma prijatne trenutke. Lep ulaz i prlaz bazenu omogućava jednostavan ulazak u isti pa je tako odličan i za ljude koji su na eventualno nekoj rehabilitaciji. Nema strmih stepenica kakve su tipične za bazene.

zatvoreni bazen u merkuru u Vrnjackoj Banji

Boravak u bazenu sa termomineralnom vodom možete kombinovati sa boravkom u sauni ali i tepidarijumu što će vas ispuniti dodatnom energijom,napuniti vam baterije i ublažiti napetost. U sklopu bazena nalazi se i veoma lepo uredjen kafe bar koji je idealan za takodje relaksaciju uz piće ili kaficu.Sve ovo čini celinu ponude Merkura barem što se tiče Akva parka. Na ulasku u bazen dobijate bade mantil i papuče u kojima idete do bazena a takodje vam ljubazno osoblje na ulazu daje i ključ od kasetice u koju možete odložiti svoje stvari.

masazeri u akva parku u merkuru u vrnjackoj banji

Tuševi su naravno u delu gde su svlačionice tako da se nakon boravka i opuštanja u bazenu lepo možete presvući, istuširati i osušiti kosu. U sklopu bazena takodje se nalazi i Fitness centar “Merkur Gym” u kome možete vežbati bilo da ste se odlučili za kupanje na bazenu ili ne. Cena karte za dva sata za odraslu osobu iznosi 700 dinara i ona obuhvata boravak u bazenu, korišćenje saune, tepidarijuma i svega ostalog. Akva park Merkura pravo je mesto za uživanje bilo da ste sami bilo u društvu.

dodatne usluge u akava parku u vrnjackoj banji

obezbedjene kabine za stvari u zatvorenmo bazenu u vrnjackoj banjai