U Vrnjačkom bioskopu „Oz veliki i moćni“ i “Vrati mi ime”

slika film 1

Večeras, u subotu i u nedelju u vrnjačkom bioskopu možete pogledati fantaziju „Oz veliki i moćni“. Kad Oskar Digs (Džejms Franko), sitni cirkuski mađioničar sumnjivog morala, bude bačen iz prašnjavog Kanzasa u živopisnu zemlju Oz, misliće da je dobio premiju – slava i bogatstvo su mu na dohvat ruke – sve dok ne upozna tri veštice, Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Glindu (Mišel Vilijams), koje nisu ubeđene da je on taj veliki čarobnjak koga su svi očekivali. Kada nevoljno bude uvučen u probleme koji muče zemlju Oz i njene stanovnike, Oskar će morati da otkrije ko je dobar, a ko zao pre nego što bude prekasno. Uz pomoć magičnih veština, iluzije i promućurnosti, pa čak i malo čarobnjaštva, Oskar će se pretvoriti ne samo u velikog i moćnog čarobnjaka iz Oza već i u bolju osobu.
Uloge tumače James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, Zack Braff. Projekcija je u 18 h a cena ulaznice 150 dinara.

slika film 2
Isti datumi dakle danas, u subotu i u nedelju od 20 časova možete pogledati krimi komediju “Vrati mi ime”. Uloge tumače Jason Bateman, Melissa McCarthy, John Cho, Amanda Peet, Robert Patrick. Neograničeni fond je omogućio Dijani (Mekarti) da uživa u predgrađu Majamija, gde će kraljica rasprodaja kupovati sve što joj zapadne za oko. Ali postoji jedna mala greška: na kartici koju koristi da finansira ove kupovine piše „Sendi Bigelou Paterson“ i pripada biznismenu (Bejtman) koji živi na suprotnoj strani SAD-a. Obzirom na činjenicu da ima samo nedelju dana da uhvati prevarantkinju pre nego što mu se svet sruši, pravi Sendi Bigelou Paterson uputiće se na jug da se suprotstavi ženi koja poseduje ulaznicu za čitav njegov život.